工业工程系
当前位置: 网站首页 >> 师资队伍 >> 工业工程系 >> 正文
陈卓
发布人:    发布时间:2024-01-10    【打印此页】

陈卓,男,满族,1989年生,美国永居华侨,工学博士。毕业于美国德克萨斯州南方卫理公会大学,获工程管理专业博士学位,研究方向为运筹学。美国纽约州雪城大学机械与航空航天工程专业硕士、美国俄亥俄州迈阿密大学机械工程专业学士。现任河南理工大学工商管理学院工业工程系教师,主要从事于管理科学与工程领域的研究。

电子邮箱:10460231017@hpu.edu.cn

CHEN Zhuo, male, Manchu, born in 1989, American Chinese permeant resident, and Doctor of Engineering. He graduated from Southern Methodist University in Texas, USA, obtained his doctorate degree in Engineering Management, and researched in the area of Operations Research. Dr. Chen also has a Master of Science degree in Mechanical and Aerospace Engineering from Syracuse University in New York, USA, as well as a Bachelor of Science in Engineering in Mechanical Engineering from Miami University in Ohio, USA. He is an assistance professor at the Department of Industrial Engineering in Henan Polytechnic University now, and his research interests are in the field of Management Science and Engineering.

E-Mail: 10460231017@hpu.edu.cn